Week 2 Link.

This forum is for the 201 Class preview testers and discussion.
dazza17
Posts: 6
Joined: Wed Jan 11, 2012 6:05 am
Contact:

Postby dazza17 » Mon Jul 14, 2014 1:17 am

Hi Greg
After watching the Video it occurred to me the Blend if sliders on a layer are another way of pulling back the light and Dark ends of the adjustments
Cheers Daryl

ggroess
Posts: 5342
Joined: Wed May 24, 2006 2:15 am
Contact:

Postby ggroess » Mon Jul 14, 2014 1:16 pm

Daryl,
Would this not clip the historgram? 
I have not really played around with it but How would you know if you took out too much? 

I'm not challenging I'm trying to understand this better.
Greg

dazza17
Posts: 6
Joined: Wed Jan 11, 2012 6:05 am
Contact:

Postby dazza17 » Mon Jul 14, 2014 11:12 pm

"re Daryl,
Would this not clip the historgram? 
I have not really played around with it but How would you know if you took out too much? 

I'm not challenging I'm trying to understand this better.
Greg"

Its quite hash the sliders if you don't split them by holding down alt to separate the sliders to create a gradual change.

I have seen Dan us it to separate a sky by changing the Blind-if to Blue and using alt that feather the edge.

imported_artmar
Posts: 327
Joined: Fri Mar 15, 2013 4:33 pm

Postby imported_artmar » Wed Aug 13, 2014 4:53 pm

Hi Greg,

The "Changing the Channels" video link in Chapter 2 seems to be not be working.

Cheers,
Art

ggroess
Posts: 5342
Joined: Wed May 24, 2006 2:15 am
Contact:

Postby ggroess » Wed Aug 13, 2014 5:47 pm

Please try it again.  I re-built the link and tested on my end.

Some of the Page formatting is messed up and it will need a review.

Greg

imported_artmar
Posts: 327
Joined: Fri Mar 15, 2013 4:33 pm

Postby imported_artmar » Wed Aug 13, 2014 9:17 pm

No, still not working on my end unfortunately.
No problems playing the highlight and shadow control videos.

Art

ggroess
Posts: 5342
Joined: Wed May 24, 2006 2:15 am
Contact:

Postby ggroess » Wed Aug 13, 2014 10:59 pm

Art is the link active?  If not, you have a cached version of the page and need to refresh the page after it loads. 
If that does not fix it try clearing your cache in your browser.

Greg

imported_artmar
Posts: 327
Joined: Fri Mar 15, 2013 4:33 pm

Postby imported_artmar » Wed Aug 13, 2014 11:38 pm

Greg,
I've cleared the cache and it's still not working.
Here's a screen grab of what I see after I click on the link in the text.
The circled arrow in the upper left hand corner is not active.
Art
Attachments
curvemeister-link-jpg-7
curvemeister-link-jpg-7 (10.91 KiB) Viewed 3581 times

imported_julie
Posts: 464
Joined: Mon Aug 03, 2009 9:41 am

Postby imported_julie » Thu Aug 14, 2014 12:27 am

Hi

Thought I would check.
Same thing happening as Art.
Same screen.
Cache cleared and page refreshed.

Julie

ggroess
Posts: 5342
Joined: Wed May 24, 2006 2:15 am
Contact:

Postby ggroess » Thu Aug 14, 2014 2:10 pm

Here is what I see in my browser...(chrome)  I get the same results in I.E. which I never use...

See screenshot.  The Arrow is pointing to the text that is a hotlink.  I'll add the link to the Icon as well.  Good Catch...

Greg
Attachments
capture-jpg-14
capture-jpg-14 (79.61 KiB) Viewed 3581 times


Return to “CM201 Beta Testers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests